Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
در راستای مدیریت نمونه های آزمایشگاهی جهت دستیابی به تشخیص صحیح ویروس کرونا جهت سر پرستاران و پرستاران کنترل عفونت و نمونه گیرهای آزمایشگاه کارگاه تئوری و عملی با حضور معاون بهداشتی و معاون فنی معاونت بهداشتی و معاون درمان در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزارشد .
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به ضرورت نمونه گیری صحیح به عنوان نقش کلیدی در صحت تشخصیص آزمایشگاهی و تاثیر در روند مراقبت از بیمار و اطرافیان و هم چنین تاثیر در تصمیم گیری در روند مراقبت از بیمار و اطرافیان و هم چنین تاثیر در تصمیم گیری در روند دردرمان و مدت زمان بستری شدن بیمار در شرایط فعلی اشاره کرد.
دکتر محمود حسین پور از را ه اندازی آزمایشگاه تشخیص مولکولی کرونا ویروس در روزهای اول شیوع بیماری کرونا دراستان خبر دادو گفت: این آزمایشگاه با یک متخصص ویروس شناس و کارشناس علو م آزمایشگاهی فعالیت خود را آغاز کرده است .وی افزود: دراین ازمایشگاه نمونه های افراد بستری شده مشکوک آزمایش می شود و دیگر نیازی به ارسال نمونه ها برای انجام این تست به تهران نداریم . ود ر بندر عباس تست ها در شرایط استاندارد انجام میشود.
دکتر غریب زاده ،معاون درمان کارکنان بهداشت ودرمان را بعنوان سر بازان سلامت خواند و گفت: کارکنان بهداشتی ودرمانی باید با کمترین خطا و تمام قوائد را درشرایط بحرانی نقش خود را به خوبی ایفاکنند.
معصومه موسی زاده مسوول امور آزمایشگاههای معاونت بهداشتی علوم پزشکی هرمزگان گفت: نتایج آزمایشگاهی تحت تاثیر متغییر های متعددی است که شناسایی هریک از آنها به استاندارد نمودن روشهای آزمایشگاهی جهت تغییر واستفاده بهینه از اطلاعات آزمایشگاهی ضروری است
وی بیان کرد: این متغییرها شامل مراحل قبل و حین و پس از انجام آزمایش می باشد که تاثیر بسزایی در تشخیص و پیگیری و مراقبت ودرمان بیمار دارد .
موسی زاده افزود : عوامل ایجاد خطا در مراحل قبل از انجام ازمایش شامل نمونه گیری نادرست و تهیه نمونه نامناسب و نگهداری و ارسال نمونه در دمای نامطلوب دانست که باعث عدم صحت نتایج آزمایش ،تاخیر در گزارش نتایج می شود.
دراین جلسه فیلم آموزشی از نحوه نمونه گیری پخش شد و به صورت عملی نیز نمونه گیری ،بست بندی و حمل و انتقال ایمن نمونه با استفاده از بسته های سه محفظه ای حمل نمونه آموزش داده شد .