• 1404/04/08 - 12:51
  • - تعداد بازدید: 35
  • - تعداد بازدیدکننده: 32
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • https://hthv.hums.ac.ir/Zw6c

نظارت 124 بازرس بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از نظارت 124بازرس بهداشت محیط در ماه های محرم و صفر بر فرآیند تهیه و توزیع مواد غذایی در مساجد و هیات های مذهبی خبر داد .

دکتر یحیی میرزاده گفت: در این ایام 124 بازرس بهداشت محیط در قالب 62 تیم بازرسی، بر فرآیند تهیه و توزیع مواد غذایی، نذورات، آش وحلیم ، کنترل آب آشامیدنی در مساجد، هیات مذهبی، حسینیه، نظارت می کنند.

 

وی تصریح کرد: بازرسین بهداشت محیط با حضور در مساجد و هیات ها علاوه بر نظارت به نحوه عرضه موادغذایی و آب ، کلرسنجی و نمونه برداری از آب و موادغذایی را انجام می دهند.

 

 

دکتر میرزاده با اشاره به توزیع نذورات و غذا در هیئت های عزاداری اظهار داشت: شیوع بیماریهای مرتبط با غذا و آب می تواند در مکانهای عمومی به علت عدم رعایت مسائل بهداشتی اتفاق بیافتد.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 22090
کلمات کلیدی
ندا منصوری
خبرنگار

ندا منصوری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید