- 1401/10/20 - 11:08
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- https://hthv.hums.ac.ir/ZGw
237572 مورد بازدید توسط بازرسان بهداشت محیط استان هرمزگان از امکان تهیه وتوزیع موادغذایی صورت گرفت .
طی فعالیتهای صورت گرفته 9ماهه بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت استان هرمزگان تعداد 237572 مورد بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است .
طی فعالیتهای صورت گرفته 9ماهه بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت استان هرمزگان تعداد 237572 مورد بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت : از این تعدادبازرسی های انجام شده 1151مورد مراکز و اماکن متخلف به دادگاه معرفی شده است که 390 مرکز و اماکن متخلف پلمپ شد. دراین بازدیدهای صورت گرفته 23100 اخطاریه بهداشتی برای مراکز و اماکن متخلف صادرشده است.
دکترذاکری افزود: در بازدیدهای صورت گرفته توسط بازرسین بهداشت محیط 294 تن مواد غذایی فاسد کشف و معدوم گردید .
رئیس مرکزبهداشت استان اظهارکرد: تعداد صدور 39061کارت بهداشتی و 7053مورد نمونه برداری میکروبی منابع آب آشامیدنی و 1125مورد نمونه برداری شیمایی منابع آب اشامیدنی و 261501مورد اندازه گیری کلرباقیمانده آب از سایر دستاوردهای این بازدید ها بوده است .
دکترعبدالجبارذاکری هدف از بازدیدهای صورت گرفته تامین حفظ و سلامت احادمردم جامعه میباشد وباتوجه به انتشار ویروس کرونا به لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی بخصوص استفاده از ماسک و واکسیناسیون ،رعایت فاصله و تهویه مناسب تاکید کرد و گفت : مردم ازتردد و تجمع غیرضروری در مراکز شلوغ و اجتماعات پرهیزکنند.
وی از مردم خواست هرگونه تخلف درمراکزتهیه و توزیع موادغذایی و اماکن متخلف مشاهده با شماره تلفن 190تماس گرفته و گزارش تخلف را اعلام کنند.
رئیس مرکزبهداشت استان هرمزگان بیان کرد: به منظور بهبود اجرای برنامه ضمن کلیه پروتکل ها در زمینه مقابله با کرونا ویروس هماهنگی و مشارکت های بین بخشی و برون بخشی ضروری است .
نظر دهید