• 1402/01/19 - 08:50
  • - تعداد بازدید: 175
  • - تعداد بازدیدکننده: 154
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • https://hthv.hums.ac.ir/Z7Y

بیش از 28 هزار بازدید بهداشت محیطی در قالب برنامه سلامت نوروزی در استان هرمزگان انجام شد

بیش از 28 هزار بازدید بهداشت محیطی در قالب برنامه سلامت نوروزی در استان هرمزگان انجام شد

معاون بهداشتی  دانشگاه علوم  پزشکی هرمزگان  با بیان اینکه اکیپ‌های بازرسی بهداشت محیط در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی تلاش‌های گسترده‌ای را در نقاط  مختلف استان داشته‌اند گفت : از 24 اسفند ماه تا کنون 28 هزار و 281 مورد بازدید بهداشت محیطی  توسط بازرسین بهداشت از مراکز و اماکن به‌ ویژه مراکز و اماکن حساس انجام ‌شده است و  بیش از6هزار و 867 مورد مواد غذایی فاسد  و غیر بهداشتی در استان کشف و معدوم شد.

دکتر عبدالجبار  ذاکری  بیان کرد : اماکن عمومی حساس از جمله رستوران ها، هتل ها، مراکز اقامتی، اماکن بین راهی، سامانه های آبرسانی و مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی از جمله مواردی است که در این مدت مورد بازدید بازرسین بهداشت محیط  قرار گرفته اند.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود : در این مدت 28هزارو 281 بازدید بهداشت محیطی از مراکز و اماکن بین ‌راهی و سامانه های آبرسانی انجام ‌شده است.

و همچنین 146 مرکز و اماکن متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و تعداد 96 مورد اماکن  متخلف  بهداشتی در استان پلمپ شده است .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: صدور 3 هزار و 769 مورد اخطاریه  و 544 مورد نمونه‌ برداری مواد غذایی از سطح عرضه و 27 هزارو 33 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی در استان از دیگر فعالیت‌های انجام‌شده  بازرسین بهداشت محیط  در طول اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی بود.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار مهم
  • کد خبر : 1945
کلمات کلیدی
سمیه نبی زاده
خبرنگار

سمیه نبی زاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید